Intohimolla luodaan jotain erityistä

 

Vain intohimolla voidaan tehdä hyvästä jotain erityistä

Tämä antaumus on jaettu vuosikymmenien ajan ravitsemusasiantuntijoidemme ja eläinlääkäreidemme kesken, lopputuloksena on muokattu hyvistä raaka-aineista LEONARDO kissanruoka.

Tämän antaumuksen ajamana keräsimme joukon asiantuntijoita kehittämään menetelmää, jolla saadaan tehtyä kissanruokaa tuoreesta paikallisesta lihasta kuivatun lihan sijaan. Useimmat kissat rakastavat näin tehtyä ruokaa ja lisäksi käytettäessä raakaa lihaa voimme entistä paremmin vaikuttaa lihan laatuun. 

Tiimi onnistui; lopputuloksena on ainutlaatuinen Thermal-mix prosessi joka perustuu hellävaraiseen höyripaineeseen mekaanisen puristimen sijaan, tällöin ravintoaineiden sisältämät ainesosat säilyvät paremmin ja menetelmä on luontoystävällisempi. Valikoimissamme on märä-ja kuivaruoat kaikkiin kissasi elämänvaiheisiin ja reseptit jotka maistuvat hyvälle sekä ovat vapaita keinotekoisista säilöntä-, väri- ja makuaineista.Pyrimme aina parempaan

Pystymme käyttämään sellaisia raaka-aineita joita suuret monikansalliset lemmikkiruoan valmistajat eivät pysty ostamaan markkinoilta riittävissä määrin, jos ollenkaan. Arvokkaat ainesosat kuten antarktiksen krilli ja chian siemenet ovat tärkeä osa resepteissämme ja maistuvat kissoille erityisen hyvin. Käyttämämme korkealaatuiset raaka-aineet tulevat tarkoin valituilta toimittajilta jotka noudattavat tarkasti Saksan lainsäädäntöä ja lisäksi täyttävät omat korkeat laatuvaatimuksemme.

Odoo text and image block

Kestävyys

Perustuu kokemaamme vastuuseemme ympäristöstä ja rakkauteen ihmisen ja eläinten välillä. 

Haluamme tarjota kissoille parasta luonnonmukaista ruokaa ja samalla myös suojella ympäristöä. Siksi olemme sitoutuneet kestäviin tuotantomenetelmiin.

Ainutlaatuinen tuotantomenetelmämme jossa käytetään tuoretta lihaa lihajauhon sijasta säästää paljon energiaa ja olemme saaneet tukea Saksan ympäristöministeriön ympäristöinnovaatio-ohjelmasta. 

Lisäksi ISO 14001 -sertifikaatti todistaa, että otamme ympäristönsuojelun vakavasti myös muilla liiketoiminta-alueillamme.

Olemme aktiivisesti mukana tukemassa eläinten hyvinvointia ja tuemme useita eläinten hyvinvointihankkeita.

Odoo - Sample 1 for three columns
  • Vain ihmisravinnoksi soveltuvista raaka-aineista

  • Ei keinotekoisia maku, väri tai säilöntäaineita

  • Luonnolliset antioksidantit

  • Valmistettu ilman soijaproteiinia

  • Ei eläinkokeita

Odoo - Sample 2 for three columns

Leonardo on tulos holistisesta ravitsemuksellisesta kokonaisuudesta joka ylläpitää kissan elinvoimaisuutta luonnollisilla ja tasapainotetuilla raaka-aineilla.

Elintärkeät ainesosat

Ennaltaehkäisy on aina parempi kuin hoitaminen. Terveydellisten ongelmien ennaltaehkäisy on mahdollista terveyttä edistävillä elintärkeillä ainesosilla, jotka suojaavat kissaasi ravitsemuksellisilta puutostiloilta. Luonto tarjoaa meille lukemattomia määriä ainesosia, jotka tukevat tasapainoista aineenvaihduntaa. LEONARDO:n perustana on oikeat ainesosat kissasi terveelliseen ruokavalioon. LEONARDO tarjoaa oikeat määrät kaikkea mikä edistää kissasi elinvoimaisuutta. Koska kissojen ravintotarve vaihtelee, eivätkä kaikki kissat tarvitse välttämättä tiettyjä erityisiä ainesosia, olemme kehittäneet oman tuotesarjan kissoille joilla on erityiset vaatimukset.

Odoo image and text block

ProVital vahvistaa luonnollista vastustuskykyä

Immuunijärjestelmä suojaa ihmisiä ja eläimiä lukuisilta sairauksilta. Jotta kehon "terveyspoliisi" toimisi luotettavasti, tulee immunijärjestelmän kohdata säännöllisesti erilaisia aineita ja siten "kouluttautua".

Kissoja pidetään enenevissä määrin sisällä, joten niiden luonnolliseen elinympäristöön nähden steriilit olosuhteet eivät stimuloi immunijärjestelmää.

Valitettavasti usein seurauksena on kissan lisääntynyt yliherkkyys ja alttius taudeille. ProVital sisältää luonnollisen hiivan soluseinäkomponenttien luonnollisia B-1,3/1,6-glukaaneja. Nämä B-1,3/1,6-glukaanit stimuloivat kotikissan elimistön luonnollista puolustusjärjestelmää vastaavalla tavalla kuin olisi kyse vapaasti ulkona liikkuvan kissan luonnollisesta kontaktista taudinaiheuttajiin. ProVitalin ansiosta kissasi on vähemmän yliherkkä ja altis sairauksille.

Tällä elimistön luonnollisen puolustusjärjestelmän stimulaatiolla on positiivinen vaikutus erityisesti herkillä kissoilla ja pentujen kasvatuksessa. Tällä tavalla kissasi pysyy hyväkuntoisena ja terveenä sekä tuntee itsensä kaikin puolin hyvinvoivaksi.

Odoo image and text block

Hammashoitoa STAY-Clean:n kanssa

Stay-Clean on erityinen liukoinen C- vitamiini joka todistetusti vähentää plakkia muodostavia bakteerikantoja.

LEONARDO kuivaruoka - LEONARDO Adult Maxi GF erityisen suuret nappulat - Kannustaa kissaasi pureskelemaan ja auttaa vähentämään plakin muodostumista. LEONARDO märkäruokaa ei ole soseutettu. Lihan luonnollinen palaisuus on tietoisesti säilytetty pureskelua edistämään.

Hammasongelmat ovat kissoilla merko korkealla eläinlääkärikäyntien syiden listalla.

Hammasongelmat koskevat erityisesti kissoja, jotka syövät pääasiassa hienoksi soseutettua märkäruokaa, koska niiden hampaat eivät joudu enää riittävästi töihin  niiden syödessä. Luonnollinen hampaiden puhdistus syömisen yhteydessä on käytännössä olematonta ja lisää plakin muodostusta. Taistelu plakin muodostumista vastaan ruoan avulla on tärkeä osa hammashoitoa. Hammashoidolla on suuri arvo LEONARDO tuotevalikoimassa.

STAY-Clean lisätään LEONARDO ruokanappuloiden pinnalle. Siten se voi estää välittömästi bakteereja lisääntymästä. Tämä on erityisen tärkeää kissoille, koska niillä on lihansyöjinä erittäin lyhyt pureskeluaika syödessään. Ihmisten käyttämät hampaidenhoitotuotteet ovat tämän vuoksi hyödyttömiä, sillä niiden tulisi vaikuttaa hampaiden pinnalla 2-3 minuuttia. LEONARDO STAY-Clean:n kanssa edistää tehokkaasti kissojen hammashoitoa.

(STAY-Clean on DSM Nutritional Products AG:n rekisteröimä tavaramerkki)